AKTIVITEETIT

AKTIVITEETIT


AHDIN ANTIMIA

TAPION TARJOILUT

SAMMON SEULONTA

POHJOLAN PIDOT

Kuusamon Oasis: Hauskaa ulkoilua!

Ulkoliikunnan ja viehättävien näkymien suhteen Kuusamo on paras mitä Suomella on tarjota. Kuusamon monipuolinen erämaa tarjoaa vieraille mahdollisuuden harrastaa erilaisia ​​ulkoilma-aktiviteetteja.

Kansallispuiston topografia on jokaisen ulkona harrastavan ystävän tuntema. Vaellusta rakastaville on haastava kiivetä ja luonnonkaunis näkymä vuorelle sekä erilaisia ​​kanavia ja jokia, jos harrastat vesiurheilua. Huolimatta ulkoilusta, jota haluat, Kuusamolla on jotain, josta voit nauttia. Se ei ole vain topografia, vaan Kuusamolla on myös ulkoilma-aktiviteetteja joka vuodenaika!

Nauti kaikesta jännityksestä ja jännityksestä erämaassa Kuusamon Oasisin kanssa. Olemme perheyritys, joka tarjoaa majoitusta matkailijoille, perheille, ryhmille ja asuntovaunuille. Majatalomme sijaitsee Kuusamon sydämessä, josta näkymä on yksinkertaisesti vertaansa vailla.

Kaikki henkilökuntamme ovat monikielisiä, joten jokainen vieras, riippumatta kansallisuudesta, voidaan palvella parhaamme mukaan. Olemme ylpeitä erinomaisesta vieraanvaraisuudesta ja haluaisimme tehdä Kuusamon Oasisista niin kodikkaan ja kodikkaan kuin se voi olla kaikille arvokkaille vieraille.

Tutustu näihin hauskoihin ulkoilma-aktiviteetteihin, joita voit nauttia vuodenajasta riippuen. Vieraile Kuusamon Oasisissa saadaksesi parhaan erämaakokemuksen Kuusamossa!

Aktiviteetit Kuusamon Oasisissa:

Kesäaktiviteetit

Vaikka Kuusamo on kuuluisa talvisesta lumimaisemastaan, se on yhtä kiehtova lämpiminä vuodenaikoina. Kesä antaa keinon kauniiden kukkien kukintaan. Koko alue kukkii vihreällä lehdellä ja sienillä melkein kuin olisit satu. Erilaisia ​​kukkia maalaa maiseman, kun taas puut ovat huippukunnossa, mikä antaa maalle terveellisen vihreän värin.

Tässä on erilaisia ​​aktiviteetteja, joita voit tehdä, kun vierailet täällä Kuusamon Oasisissa:

Pyöräily

Jokainen toiminta on hauskaa kesällä. Se on loppujen lopuksi kaikkein monipuolisin kausi, mutta ehkä miellyttävin aktiviteetti tänä vuonna vuodesta on pyöräily.

Kuusamossa on paljon pyöräilyreittejä niille, jotka nauttivat pyöräilystä. Jos etsit vähemmän rasittavaa reittiä, voit pyöräillä rauhassa polkuja pitkin tasaisemmalla maalla. Riemastuttavampaan ratsastukseen voit nauttia jännittävästä kokemuksesta pyöräilemällä alas vuoristopolkua.

Koskenlasku

Koskenlasku on erittäin suosittu virkistystoiminta ja hauskaa tehdä ryhmänä. Kuusamon kanavien ja jokien myrskyisä virta on paras tälle extreme-urheilulajille. Nopeat ja haastavat vesireitit vievät varmasti jännityksen niiden ihmisten sydämeen, jotka rakastavat vesiurheilua. Navigoi alavirtaan Kuusamon joen koskilla Kuusamon Oasis -palvelun avulla!

 Melonta

Toinen erittäin suosittu vesiurheilu on melonta. Toisin kuin ääripäässä, melontaan kuuluu melonta yksinkertaisesti ja rauhassa järven tai rauhallisen joen läpi. Se on suosittu toiminta Kuusamonissa, koska siellä on paljon vesistöjä.

Melonta on täydellinen niille, jotka haluavat vain nauttia järvinäköalasta. Sen avulla voit nähdä erilaisia ​​maisemia vesimuodostuman ympärillä, ja toiminta on kaiken kaikkiaan rauhoittava ja rentouttava kokemus.

Syksyn aktiviteetit

Metsä syksyn aikana on yksinkertaisesti upea spektaakkeli todistettavaksi. Koska Kuusamon alue on metsien peitossa, näet puiden värinmuutoksen ja irtoavan lehdet.

Ehkä upein kokemus syksyn aikana on näkymän muutos. Lehdet kuihtuvat ja taivaan väri kirkastuu aurora-näytöllä. Syksy tarkoittaa pohjoisen valokauden alkua. Violetit, vihreät, siniset ja punaiset valot esittävät ainutlaatuisen tanssin yötaivaalla. Kuusamo on yksinkertaisesti täynnä värejä syksyn aikana ja se on henkeäsalpaava.

Tässä on syksyn aktiviteetteja, joista voit nauttia kanssamme:

Patikointi

Vaellus on yleinen suosittu harrastus niille, jotka haluavat nauttia ulkona. Sen avulla voit ottaa vauhtia ja vain nauttia näkymistä ympärilläsi. Se on myös hyödyllistä terveydellesi; on todistettu, että vaellus vapauttaa ihmiset stressistä. Kuusamon luonnonkauneus on täydellinen retkeilijöille.

Tämä on ihanteellinen niille, jotka etsivät virkistystoimintaa, joka ei vaadi fyysistä rasitusta. Anna Kuusamon Oasis -henkilöstömme opastaa sinua parhailla patikointireiteillä Kuusamon ympäristössä.

Se on ihanteellinen virkistystoiminta, jonka avulla voit muodostaa yhteyden ympäröivään luontoon ja nauttia ajastasi yksin. Se on kutsuttu parhaaksi toiminnaksi niille, jotka haluavat tehdä sielun etsintää. Päästä irti kaikesta huolestasi, kun vaelat alas upeasta näkymästä Kuusamon kansallispuistoon!

Kalliokiipeily

Kalliokiipeily on täydellinen niille, jotka etsivät haastavampaa virkistystoimintaa. Se on hämmästyttävä koko kehon harjoittelu, joka ei koskaan tunnu tyydyttävältä aina kun saavutat tavoitteesi. Huipun saavuttaminen on kuin erityinen saavutus kaikille, jotka yrittävät tätä toimintaa.

Stargazing

Tähtihahmottelu kaikesta toiminnasta tuntuu maagisimmalta ja rauhallisimmalta. Se on toimintaa, joka ei vaadi muuta kuin huomiotasi. Sinun tarvitsee vain nauttia yötaivasta. Emme näe tähtiä niin paljon kaupungissa valosaasteen takia. Kuusamo eristäytyneenä paikkana tarjoaa selkeän kuvan yötaivasta.

Syksy on tärkeä kausi kaikille Kuusamossa matkustaville; se on aika vuodesta, jolloin ilmiömäinen revontuli maalaa taivaan. Paras aika todistaa auroraalinen näyttö on myöhään illalla. Ystävällinen henkilökuntamme Kuusamon Oasisissa johdattaa sinut mielellään kohti parasta tähtiä. Teemme yleensä suurimman osan tähtien katselusta järven lähellä, jotta saisimme esteettömän näkymän revontuliin.

Talviaktiviteetit

Talvi on vilkkain ja suosituin kausi vierailla Kuusamossa. Turistit ympäri maailmaa matkustavat nauttimaan kaudesta. Talvella Kuusamon ylpeitä vuoria peittää kimalteleva lumi, joten se on suosittu paikka talviaktiviteetteihin. Talvi on täydellinen aika vuodesta arvostaa näitä ainutlaatuisia ja rentouttavia aktiviteetteja:

Hiihto

Kuusamo on yksi suosituimmista hiihtokohteista kaikkialla maailmassa. Kuusamon vuorijono on yksinkertaisesti täysin kulmikas ja sileä hiihtämään. Hiihto on välttämätöntä, jos haluat koko talvikokemuksen, jonka Kuusamo tarjoaa. Loman viettäminen hiihtämällä tai lumilautailemalla alas Kuusamon vuorelta tuo unohtumattoman kokemuksen; se tekee koko matkan sen arvoista.

Lumikenkäily

Lumikenkäily on pohjimmiltaan retkeilyä talvella. Lumessa liikkuvuuden parantamiseksi on olemassa erityisvarusteet. Lumikengät ovat tietysti tärkein asia, jos haluat nauttia lumikenkäilystä. Tämä on yksi helpoimmista talvitoiminnoista, koska kokemusta ei tarvita. Se on täydellinen niille, jotka etsivät toimintaa, joka ei vaadi erityisiä taitoja.

Luistelu

Luistelu on tärkein talviaktiviteetti, josta kannattaa nauttia talvikaudella. Se voi olla vaikeaa useimmille aloittelijoille, mutta hauskuus on jokaisen käytännön arvoisen ponnistuksen arvoinen. Nauti sulavasta liukumisesta luisteluradalla. Anna Kuusamon Oasisin lahjakas henkilökunta auttaa sinua luisteluseikkailussasi!

Poron rekiajelu

Jos etsit joulu-yökokemusta, porokelkkaretki on täydellinen sinulle. Mikä voisi olla ikonisempi lomakokemus kuin mennä ratsastamaan näiden majesteettisten olentojen kanssa? Se on hauskaa ja jännittävää toimintaa perheen jokaiselle nautittavaksi, voit jopa ruokkia poroja!

Kevään aktiviteetit

Kuusamolla on yksi pisimmistä talvista koko maailmassa, mikä tekee keväästä erityisen erikoisen. Se on yksi odotetuimmista vuodenaikoista Suomessa; se tuo myös kirkkaimmat värit ja kukat. Kuusamon maisema on erityisen kaunis kevätkaudella. Kaikki puut palaavat eloisaan vihreään sävyynsä ja kukat maalavat maiseman kaikenlaisilla kirkkailla väreillä. Katso nämä hauskat aktiviteetit, joita voit tehdä kevään aikana Kuusamossa:

Kalastus

Kevät on ihanteellinen aika kalastaa. Koska sää on parantumassa, kalat alkavat tulla esiin talvialueeltaan. Se on hauskaa toimintaa kaikille iästä riippumatta. Se vaatii vain kärsivällisyyttä. Se tuntuu innostavalta riippumatta siitä, mitä kiinni; sen tuottama täyttyminen on vaivan arvoinen odottaessasi kärsivällisesti kalastusaluksiasi. Tietenkin voit myös nauttia omasta saalistasi Kuusamon Oasisin ulkogrillissä.

 Karhu katsomassa

Jos etsit toimintaa, joka vaatii vähän energiaa, karhun tarkkailu on täydellinen sinulle. Suomen tiheästi metsäinen maa teki siitä ihanteellisen määränpään karhun ystäville. Kuusamo, joka on yksi Suomen hienoimmista kansallispuistoista, on kuuluisa kaikista luonnossa elävistä upeista olentoista, erityisesti karhuista.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa