Kuusamon Oasis: Miksi lomailu erämaassa on hämmästyttävää

Pidä tauko kaupungin elämän hälinästä ja paeta Kuusamon Oasisin erämaahan. Hanki mahdollisuus muodostaa yhteys luontoon ja löytää lohtua majatalostamme nauttien huippuluokan majoituksista ja palveluista.

Päätätkö vielä, pitäisikö sinun ottaa loma erämaassa vai ei? Anna meidän vakuuttaa sinut joillakin mahtavilla syillä, miksi se on kerran elämässäsi kokemus, jonka sinun pitäisi ottaa!

  • Se on ainutlaatuinen ja hauskempi loma.

Useimmille ihmisille loma tarkoittaa menemistä rannalle tai hienoon hotelliin vieraassa kaupungissa. Nämä ovat upeita tapoja viettää lomaa, mutta jos haluat jotain tavallisesta poikkeavaa, erämaa voi tarjota ainutlaatuisen kokemuksen, jota et koskaan unohda. Mene seikkailuun, kuten vetoketju, vaellus, koskenlasku ja muita hauskoja aktiviteetteja, joita voit kokeilla ja oppia ikäisesi kanssa.

  • Voit olla yhteydessä luontoon.

Jos asut korkeiden rakennusten ja betonitasojen kaupungissa, on palkitseva kokemus ottaa luonto luonnossa sellaisena kuin se on. Täällä Kuusamon Oasisissa voit hengittää raitista ilmaa ja nauttia äiti-luonnon kauniista nähtävyyksistä. Sen avulla voit myös tavata läheisesti ja henkilökohtaisesti villieläimiä, jotta voit paremmin arvostaa elämää.

  • Saat mahdollisuuden oppia uusia taitoja.

Erämaa asettaa paljon haasteita, mutta se on rikastuttava kokemus, koska saat oppia uusia asioita, kuten leirin perustaminen tai nuotion tekeminen! Ystävien johtamisesta epätasaisessa maastossa uusien elämäntaitojen paljastamiseen voit saada itseluottamusta ja palkita saavutustuntemus.

  • Voit tavata ja rakentaa kestäviä suhteita muihin ihmisiin.

Erämaassa oleminen vaatii yhteistyötä ja ymmärrystä ihmisryhmän välillä. Se on hieno tiiminrakennuskäytäntö sinulle ja ystävillesi tai työtovereillesi. Lisäksi, vaikka olisit matkustanut yksin majataloon, sinulle annetaan mahdollisuus tavata ja olla yhteydessä muihin vieraille tarjolla olevissa tiloissa tai palveluissa.

  • Se rauhoittaa sinua elämän huolista ja stressistä.

Kuusamon Oasis istuu viihtyisällä äiti-luonteella, jossa voit rentoutua ja päästää irti taakastasi. Erämaa tarjoaa rauhaa, jota tarvitset stressaavan työajan jälkeen. Hengitä raikasta, raitista ilmaa ja vaeltaa maan ihmeisiin.

Kuusamon Oasis: Yhteystiedot

Oletko jo päättänyt? Suunnittele seuraava loma Kuusamon Oasisissa nyt! 

Ota yhteyttä nyt ja varaa varaus majatalossa. Jos sinulla on kysyttävää huoneistamme ja palveluistamme, voit soittaa puhelinnumeromme tai lähettää meille sähköpostia. Pysy kuulolla kiertuepaketeistamme, tositteistamme ja alennuksistamme, jotta saat mahdollisuuden saada hyviä tarjouksia. Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua suunnittelemalla erämaaseutua!

Katso alla olevat yhteystietomme:

Yrityksen nimi: Kuusamon Oasis

Osoite: Soivio Järventie 12, Kuusamo, Koillismaa, Pohjois-Pohjanmaa, 93700

Puhelinnumero: 045 600 1349

Sähköpostiosoite: toimisto@kuusamonkeidas.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa