RETKET

RETKET

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen retkikohteisiin erillistä korvausta vastaan.

Järjestämme retkiä Kuusamon kauniisiin kohteisiin esim. Julma Ölkky, Suurpetokeskus, kalastuskohteisiin, luonnonpuistoon karhunkierrokselle, Rukan laskettelukeskukseen ja halutessanne kauemmaksikin kuten Napapiirille, Joulupukin pajalle jne.

Näränkä

Vaellusreitti, n 14 km erämaatilan ympäristössä. Närängässä kulkija voi paitsi nauttia luonnonrauhasta, myös marjastaa, sienestää, onkia ja pilkkiä vapaasti. Närängän tilan pihapiirissä on kompostikäymälä ja autiotuvan voi varata yöpymiseen Kuusamon infosta p.0206 39 6804

  • Närängän luonnonpuisto 3km / 14km (n. 30Km soiviosta)
  • Suojärven pysäköintialue
  • Närängän erämaatila, Närängän vaara

Kalaretket

Kuusamon Keitaan läheltä löytyvät Poussunkoski & Soivionnivat sekä Kurjenjoki ja Raakunniva, joissa saa kalastaa ympäri vuoden. Sallittuja pyydyksiä ovat perho ja uistin. Vesistöistä nousee mm. siikaa, taimenta, kirjolohta ja harjusta.

Kurjenjoki ja Raakunniva kalamiehille

Raakunniva on lyhyt virtaava niva Soivion- ja Raakunjärven välissä. Kurjenjoki on Raakunjärvestä Pikku-Keroon laskeva joki. Raakunnivassa kalastusalue on noin 300 m ja Kurjenjoessa noin 3,5 km.

Poussunkoski ja Soivionnivat kalamiehille

Poussunkoski ja soivionniva ovat tunnettuja kalapaikkoja, joissa saa kalastaa ympäri vuoden. Poussunkosken parkkipaikka sijaitsee aivan kosken vieressä ja siellä on esteetön kulku laiturille ja kuivakäymälään. Saalismahdollisuudet ovat hyvät. Poussunkosken pituus on noin 1,5 km, josta koskea noin 400 m. Soivionniva on pituudeltaan noin 1 km, josta koskea noin 200 m.

PÄIVÄN VAELLUSRETKIKOHTEITA:

Iivaaran valloitus 9km (soiviosta n. 20km)
Julma Ölkky, kanjonijärvi
– Veneretki
– Ölökyn ähkäsy 10km

Hossan kansallispuisto 37km päässä Soiviosta

Suurpetokeskus 20km Soiviosta

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa