RETKET

RETKET

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen retkikohteisiin erillistä korvausta vastaan.

Järjestämme retkiä Kuusamon kauniisiin kohteisiin esim. Julma Ölkky, Suurpetokeskus, kalastuskohteisiin, luonnonpuistoon karhunkierrokselle, Rukan laskettelukeskukseen ja halutessanne kauemmaksikin kuten Napapiirille, Joulupukin pajalle jne.

Näränkä

Vaellusreitti, n 14 km erämaatilan ympäristössä. Närängässä kulkija voi paitsi nauttia luonnonrauhasta, myös marjastaa, sienestää, onkia ja pilkkiä vapaasti. Närängän tilan pihapiirissä on kompostikäymälä ja autiotuvan voi varata yöpymiseen Kuusamon infosta p.0206 39 6804

  • Närängän luonnonpuisto 3km / 14km (n. 30Km soiviosta)
  • Suojärven pysäköintialue
  • Närängän erämaatila, Närängän vaara

Kalaretket

Kuusamon Keitaan läheltä löytyvät Poussunkoski & Soivionnivat sekä Kurjenjoki ja Raakunniva, joissa saa kalastaa ympäri vuoden. Sallittuja pyydyksiä ovat perho ja uistin. Vesistöistä nousee mm. siikaa, taimenta, kirjolohta ja harjusta.

Kurjenjoki ja Raakunniva kalamiehille

Raakunniva on lyhyt virtaava niva Soivion- ja Raakunjärven välissä. Kurjenjoki on Raakunjärvestä Pikku-Keroon laskeva joki. Raakunnivassa kalastusalue on noin 300 m ja Kurjenjoessa noin 3,5 km.

Poussunkoski ja Soivionnivat kalamiehille

Poussunkoski ja soivionniva ovat tunnettuja kalapaikkoja, joissa saa kalastaa ympäri vuoden. Poussunkosken parkkipaikka sijaitsee aivan kosken vieressä ja siellä on esteetön kulku laiturille ja kuivakäymälään. Saalismahdollisuudet ovat hyvät. Poussunkosken pituus on noin 1,5 km, josta koskea noin 400 m. Soivionniva on pituudeltaan noin 1 km, josta koskea noin 200 m.

PÄIVÄN VAELLUSRETKIKOHTEITA:

Iivaaran valloitus 9km (soiviosta n. 20km)
Julma Ölkky, kanjonijärvi
– Veneretki
– Ölökyn ähkäsy 10km

Hossan kansallispuisto 37km päässä Soiviosta

Suurpetokeskus 20km Soiviosta

Kuusamon Oasis: Retket

Tutustu luontoon kuin koskaan ennen. Heitä kurjuutesi ja tutustu Kuusamon kansallispuiston uskomattomiin maisemiin erityisretkellä asiantuntijaoppaiden ja upeiden palveluiden avulla Kuusamon Oasisilta.

Kuusamon Oasis tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä erämaahan ja tutustua kaikkeen mitä se tarjoaa. Lisätietoja itsestäsi, kun muodostat yhteyden juurihisi. Tämä mielekäs seikkailu Kuusamon kansallispuistossa on varmasti elämää muuttava kokemus, jota et unohda. Katso alla olevista tarjouksistamme mahtava ulkoiluseikkailu!

Retkitoiminta tarjoaa

Kuusamon Oasis järjestää ulkoilua Kuusamon kauniisiin kohteisiin. Viemme sinut upealle matkalle Kuusamon kuuluisien kohteiden, kuten napapiirin, Joulupukin työpajan, Rukan hiihtokeskuksen, Julma Oikkyn, Suurpetokeskuksen jne. Ympärille. Kuljetus retkikohteisiin järjestetään erikseen. Tässä on paikkoja, joissa voit käydä:

Näränän luonnonmetsävaellus – Näränän kauniissa ja koskemattomassa luonnossa on ainutlaatuinen kauneus, joka sopii täydellisesti patikointiin. Metsä on pysynyt pääosin luonnontilassa. Retkeilijät voivat nauttia rauhallisesta kävelystä, ja voit myös nauttia joistakin marjoista, sienistä ja kaloista, joita voit saada ympäri aluetta.

 Yksi kuuluisimmista kohteista Näränän kansallismetsässä on Näränän erämaatila. Se on paikka, jossa vieraat voivat ymmärtää paremmin Kuusamon kulttuuria. Näränän erämaatila tutustuttaa vieraat perinteiseen elämäntapaan.

Kalastuskierros – Kalastus on hauskaa ja jännittävää toimintaa, josta jokainen voi nauttia iästä riippumatta. Neitsymetsän ja majesteettisten kanjonien ympäröimä Kuusamo tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen sekä aloittelijoille että ammattitaitoisille kalastajille.

Kuusamon Oasis vie sinut Kuusamon parhaisiin kalastuskohteisiin. Poussunkoski ja Soivionnivat ovat molemmat kuuluisia kalapaikkoja, joissa ihmiset voivat kalastaa ympäri vuoden. Sillä on täydellinen ja kätevä paikka pysäköidä kosken varrella, ja sillä on esteetön pääsy tiloihin, kuten laituri ja kuivakäymälä. Saalismahdollisuudet tällä alueella ovat hyvät, ja voit nauttia tuoreesta saaliistamme nuotio.

Joulupukin työpajakierros – Joulupukin työpaja on suosittu matkailukohde lähellä Kuusamoa. Kuusamon Oasis suosittelee tätä kiertuetta loma-perheseikkailuun, toisin kuin muut. Anna itsesi tuntea itsesi jälleen lapseksi satavuotisen työpajan ihastuttavalla lomalla. Anna Kuusamon Oasisin upean henkilökunnan opastaa sinut interaktiivisella kiertueella Joulupukin työpajassa!

Revontulet katsomassa – revontulet ovat nähtävyys. Jokaisen vieraan on pakko nähdä vierailunsa aikana Kuusamossa. Vaikka se voidaan havaita melko helposti, paras paikka katsella revontulia on Ruka Kuusamossa. Henkilökuntamme Kuusamon-keidas opastaa sinut parhaisiin paikkoihin, jotta voit nauttia tästä ilmiömäisestä luonnon kauneudesta.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa